Connexions 2018: Bauman i “Llàgrimes de sal” de Pietro Bartolo

Alguns alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Estany de la Ricarda han participat en el projecte educatiu “Connexions”, una idea multidisciplinària compartida pels instituts del Prat, al voltant de Zygmunt Bauman i la idea de frontera.

A partir de la lectura del llibre Llàgrimes de sal del metge de Lampedusa Pietro Bartolo, n’han compartit textos i han protagonitzat un vídeo realitzat per Òscar Solsona, en el qual s’inclouen fragments de l’entrevista al metge de Lampedusa i reflexions sobre el tema.

2140_coberta-llagrimes-de-sal

 El vídeo sobre Llàgrimes de sal realitzat amb l’Òscar Solsona.

El vídeo d’El Prat – Cultura on es mostra tot el projecte Connexions.

Al web municipal: La identitat líquida de Zygmunt Bauman connecta els instituts del Prat.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *