Homenatge a Irakli Kakabadze: On acaba la marea?

El 31 de març, els alumnes d’Aula Oberta de l’Institut Estany de la Ricarda van participar en el projecte educatiu “Connexions”, una idea multidisciplinària compartida pels instituts del Prat, al voltant de la idea de l’exili i les migracions.

Ells van presentar un vídeo d’homenatge a l’escriptor georgià Irakli Kakabadze, de qui també van iniciar la pàgina en català a la Viquipèdia. Kakabadze és també activista pels drets humans i és l’escriptor acollit actualment pel PEN català, una plataforma per a la projecció internacional de la literatura i dels escriptors i escriptores dels territoris de parla catalana i per la defensa de la llibertat d’expressió i la lluita per a l’alliberament dels escriptors perseguits.

El vídeo va ser gravat per l’artista local Òscar Solsona, a la caserna dels Carrabiners del Prat de Llobregat, prop del mar Mediterrani, escenari actual de tants exilis.

Més informació: Els instituts del Prat, connectats per un projecte comú sobre persones refugiades

IMG_4265

Intervenció dels alumnes de l’Aula Oberta Paula Granados i Lio Peña

IMG_4260

Taula rodona entre l’escriptor georgià Irakli Kakabadze, l’estudiant siriana Meera M. Zaroor i Raffaella Salierno, Secretària General del Pen català, moderat per la presentadora Laura Quinto

IMG_4263

Irakli Kakabadze recitant

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *