Dia internacional contra la violència envers les dones

Durant tot el mes de novembre al Prat s’han portat a terme actes contra la violència a les dones. El divendres 25, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, tres alumnes de 4t d’ESO de l’institut (Marina Julián, Aitana Palacios i Rania Zitouni) van participar en un acte a la plaça de la Vila, juntament amb altres companys d’instituts del Prat. Van llegir un text escrit per elles, on aborden aquest problema des de la seva perspectiva. Durant l’acte també es va llegir el manifest d’aquesta jornada.

La Marina, l’Aitana i la Rania van acabar amb una frase  que mai oblidarem: l’únic que té dret a colpejar una dona és el seu fill abans de néixer.

img_1144

img_1149 img_1148

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *